Färgkampanj Hösten 2020

Hösten stora färg kampanj är utvalda produkter från LADY.

LADY produkterna bevittnar om högsta kvalitet och färg som är lätt att få ett bra resultat med.
Det är kul att måla med LADY färg. Många som provat LADY kan inte tänka sig att byta till något annat.

Vare sig du vill ha en supermatt väggfärg eller en kalkfärg så finns det en högkvalitets färg i LADY serien.

De flesta produkterna har “Täckgaranti” vilket gör att det räcker med 2 strykningar oavsett vilka kulörer man byter mellan. Givetvis måste man följa tillverkarens anvisningar för hur man skall måla för att denna garanti skall gälla.

*Gäller utvalda färg från LADY

Vår vackraste väggfärg någonsin – supermatt

Att skapa målarfärg av högsta kvalitet kräver de bästa ingredienserna, de mest avancerade blandningsteknikerna och en känsla för estetik. Alla färger måste vara vackra på stora väggytor och framstå lika under alla ljusförhållanden. För att uppnå detta utan att göra avkall på täckförmåga och slitstyrka, har alla våra färger genomgått krävande tester. Med den nya supermatta finishen hos LADY Pure Color kommer varje färgnyans till sin rätt och du får den perfekta färgen du var ute efter.  

Kulörer: ANTIKGRÅ 1973 / ST. PAULS BLUE 5030

 

Vacker, matt och robust

LADY Wonderwall väggfärg har unika egenskaper, som ger en robust och smutsavvisande yta, så att väggen håller sig vacker länge. Färgen passar särskilt bra på utsatta ytor i exempelvis hall, kök och barnrum. Med LADY Wonderwall får du hållbara, vackra matta väggar.

Vackra, matta väggar och bra inomhusmiljö ​

LADY Balance väggfärg ger vackra, matta väggar som skapar en balanserad, mjuk och lugn stämning. LADY Balance inomhusfärg luktar minimalt och är godkänd av Eurofins Indoor Air Comfort Gold. LADY gör det därigenom enklare att skapa unika rum som tar vara på vardagen. Rum för avslappning och vila. Rum för samvaro och glädje. Rum som tillför ny energi, varje dag. 

Skapa en fin helhet i rummet genom att välja rätt kulör när du målar taket. LADY Perfection takfärg ger ett perfekt, helmatt resultat som står sig fint mot väggarna.