REDISCOVER

COLOUR DESIGN BY LADY

LADY lanserar färgkartan REDISCOVER med 29 vackra dämpade kulörer som låter oss upptäcka och återupptäcka gamla och nya skatter. Jotun har utvecklat kulörer i närmare 60 år och har ett innehållsrikt arkiv. Tidigare har den årliga färgkartan presenterat helt nya kulörer, men i år presenterar den 18 nya kulörer i kombination med speciellt utvalda nyanser som har varit med oss länge. REDISCOVER presenteras genom fyra paletter som alla inspirerar till vackra kulörkombinationer och till förnyelse med mening.

Vi är i en tid där många reflekterar över livets förändringar. Vad som är värde- och betydelsefullt. REDISCOVER reflekterar dagens tid och vikten av att ta till vara på det vi har. Att få känna trygghet, ro och glädje. Med kulörers hjälp kan vi skapa en atmosfär i hemmet som ger oss just det vi behöver

Lisbeth Larsen, Global Kulörchef. Jotun

Färgkartan presenterar helt nya kulörer i kombination med utvalda nyanser från Jotuns anrika kulörhistoria. Kulörerna presenteras i fyra paletter som låter oss upptäcka och återupptäcka det vi har.

VARMA, RUSTIKA NYANSER PÅMINNER OSS OM DEN LIVGIVANDE JORDEN SOM VI ALLA BOR PÅ.

Läs mer i färgkartan och låt dig inspireras.
Du kan ladda ner den här brevid eller besök oss och hämta den tryckta versionen.

LADY REDISCOVER

Ladda ner den digitala färgkartan här...
Klicka här

Just nu har vi på utvalda LADY produkter