Pure F9 - En dammsugare som ingen annan...

Möt Pure F9, en dammsugare annorlunda än alla tidigare. Som svenskar tycker vi inte om att skryta, men vi tror att den är vår bästa hittills – och vi har gjort det här i 100 år. Den är så kraftfull och mångsidig att den låter dig rengöra hela ditt hem och gör så med en enda uppladdning*. Vi tror att det är en dammsugare som ingen annan. Vad tycker ni? //Electrolux

*Dammsuger upp till 80 m2 med full kraft på en enda laddning och uppfyller EU-direktiv No. 666/2013 gällande ekodesignkrav för dammsugning på matta för dammsugare med sladd.

“Sett ur praktisk synvinkel är Pure F9 något av en dröm att använda. Den ledade konstruktionen är perfekt balanserad och du kommer enkelt åt bakom stolsben och andra hinder som behöver rundas. Den justerbara höjden är ergonomiskt fördelaktig och samtliga familjemedlemmar är rörande överens om att det är den skönaste dammsugare de provat, hur udda det än må låta. Led-belysningen i framkant av huvudmunstycket innebär att du tydligt ser allt damm och smuts även i de mörkaste vrår. Dessutom är sugkraften riktigt bra – någon som bekräftas av den snabbt fyllda behållaren.” Läs omdömet

Det bästa från båda världarna

Vi har kombinerat kraften och prestandan från en traditionell dammsugare med enkelheten av en sladdlös dammsugare, för att få ditt hem oklanderligt rent med en enda uppladdning.* Tillräckligt stark och mångsidig för att vara den enda dammsugaren du någonsin kommer att behöva.

Ergonomisk design

En perfekt höjd för alla. Med Pure F9:s teleskoprör, kan du justera höjden så att det passar dig. Den unika huvudenheten är rörlig och den låga tyngdpunkten gör att Pure F9 är lätt i handen och lätt att manövrera.

Ta en paus ‒ var som helst

Ta en paus och fortsätt sedan ‒ med Pure F9:s fristående funktion kan du enkelt parkera dammsugaren där det passar dig i en upprätt position, redo att fortsätta när du är.

Auto-funktion

Smarta funktioner och prestanda. Pure F9:s Auto-funktion använder avancerad elektronik för att automatiskt justera luftflödet och suget efter underlaget och optimerar därmed dammupptagningen.

*** Auto-funktion är endast tillgänglig för utvalda modeller.

Damm kan inte gömma sig någonstans

Munstyckets superstarka LED-belysning framhäver mikroskopiska dammfläckar och belyser dammets mörka gömställen under dina möbler, så att du inte kan missa dem.