Åtgärder Covid -19

Detta gör vi...

Här kan du läsa om vad vi gör med anledning av Corona utbrottet.

Tillfälligt kontantstopp

På grund av Coronaviruset har vi beslutat att tillfälligt sluta ta kontanter då dessa är en smittobärare som utsätter vår personal för ökad risk.

Rengörningsrutiner

Vi har ändrat våra rutiner så vi rengör (spritar) dörrhandtag, ledstänger dagligen. Vår kortterminal torkas med spritlösning flera gånger om dagen.

Åtgärder mot trängsel

Folkhälsomyndigheten har givit oss “rekommendationer” om att titta över så att man inte står för nära varandra i kassakön. Vi har nu markerat var man bör stå. Tilläggas kan väl att dessa streck inte ersätter sunt förnuft.

Vi bedömmer att vi inte kommer påverkas av antalet samtidiga kunder in i butiken eftersom vi har stora ytor men om så skulle behövas kommer vi att stänga tillfälligt för att lätta på trycket.

Ring och hämta

Vill du inte gå in i butiken? Det löser vi. Ring oss och tala om vad du vill ha. Betala via Swish och hämta upp utanför butiken.

Ring och få det levererat

Har du inte möjlighet att besöka oss? 

Ring och tala om vad du vill ha. Vi kör hem varorna till dig och du betalar med swish alternativt mot faktura. 

För er äldre (70+) som väljer att få det hemlevererat så gör vi det utan kostnad, övriga betalar 195kr. Vi gör oftast leveransen samma dag men det kan också bli senare pga personalbrist eller hög belastning i butiken. (du får prel leveranstid i telefon) Tjänsten enbart tillgänglig på Hönö, Öckerö, Fotö samt Hälsö.
(Gäller ej större produkter som ex vitvaror och flaggstänger)

Besök oss ej om du är sjuk....

Vi ber dig att inte besöka oss om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber. Behöver du ha något från oss så ring istället.