DEMIDEKK Infinity

Sedan 2010 har DEMIDEKK Ultimate Täckfärg utmärkt sig genom sina fantastiska tekniska egenskaper. Med utgångspunkt i dessa har Jotun utvecklat en helt ny och banbrytande teknologi och lanserar deras bästa utomhusfärg någonsin – DEMIDEKK Infinity.

Ett banbrytande och unikt sätt att formulera färg på. Jotuns egna tester i Skandinavien och externa tester i Florida av den nya patentsökta teknologin visar att DEMIDEKK Infinity ger en helt överlägsen kulör- och glanshållbarhet och håller ditt hus vackert länge. DEMIDEKK Infinity har en smutsavvisande yta – smuts och pollen fäster inte på färgfilmen. Detta gör även att risken för beväxning av svartmögel och alger minskar.

 
  • Skyddar huset längst*
  • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet*
  • Ser nymålat ut längst*
  • Självrengörande
  • Unik INFINITY-teknologi – håller längst!*

 

*DEMIDEKK Infinity håller längst av alla Jotuns utomhusfärger

DEMIDEKK Infinity är ett helt nytt sätt att göra färg på och som ger dig ett vackert hus med låmga underhållsintervaller.

DEMIDEKK Infinity är självrengörande, vilket betyder att den har extremt liten smutsupptagning.

DEMIDEKK Infinity innehåller effektiva biocider och har självrengörande egenskaper som motverkar beväxning av svartmögel och alger.

DEMIDEKK Infinity är mycket vattenavvisande och håller träet torrt. De vattenavvisande egenskaperna testas på Jotuns laboratorium med olika metoder.

Den unika Infinity-teknologin gör att DEMIDEKK Infinity tål regn kort tid efter applicering.